If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
из4етах половината тема за тоя проблем дето си е ,некакав просто проблем и ,споделям моиито мнение и опит от 1.6 ,16v,ts...стапковия мотор си изка профилактика ,на 10 000км, моита 145 я карам без катализатор , на негово място резунаторно гарне,и без ламдна сонда ,отка4ена просто,колата си варви хар4и си 6,5 по магистралата сас120,,,,,,,,глахе на ниските обороти просто прави.........,по богата горивна смес,като е студена,антифриза 65-70"като се загрее 80 -90 перка по4ва да глахе на ниските ,маи изка студен ваздух,,,,,,,,,,,.......................а и италянките са като манекенките
Абе как го чистите т'ва моточе ве?Дайте малко инфо,че се чувствам мойто го напънах и за малко да го строша.Имам предвид самото моторче,а не дросела
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Здравейте колеги , темата е малко стара но не бих пуснал нова за толкова говорен проблем. (мойта е 146 1.4 тс 99')
Аз също вече втора година (вече не броя колко време) имам точно този проблем. И след като изчетох всичко което пише по форумите , тръгнах да правя какво ли не.
Та: (историята е следната и бих бил благодарен някой да ме посъветва какво да направя) Та след като почнах да обикалям много добри сервизи и близо 10 диагностики , смених дебитомер, ламда сонда, , гумените втулки (или нещо такова) , моторче за празен ход , свещи кабели , чистене на дроселовата клапа , и почвам да забравям какво друго...?! да не говоря за други неща по двигателя които сам сменял не заради този проблем ама с 2 думи двигателя стана чисто нов! Не знам какво да правя вече ми се изчерпаха идеите при кого да ходя и какво да сменя , всеки вика "от това е 100%" или "не го слушай оня от еди какво си е" ... Направо сам напът да я засиля в близкия дерек и да са приключва
Здравейте колеги , темата е малко стара но не бих пуснал нова за толкова говорен проблем. (мойта е 146 1.4 тс 99')
Аз също вече втора година (вече не броя колко време) имам точно този проблем. И след като изчетох всичко което пише по форумите , тръгнах да правя какво ли не.
Та: (историята е следната и бих бил благодарен някой да ме посъветва какво да направя) Та след като почнах да обикалям много добри сервизи и близо 10 диагностики , смених дебитомер, ламда сонда, , гумените втулки (или нещо такова) , моторче за празен ход , свещи кабели , чистене на дроселовата клапа , и почвам да забравям какво друго...?! да не говоря за други неща по двигателя които сам сменял не заради този проблем ама с 2 думи двигателя стана чисто нов! Не знам какво да правя вече ми се изчерпаха идеите при кого да ходя и какво да сменя , всеки вика "от това е 100%" или "не го слушай оня от еди какво си е" ... Направо сам напът да я засиля в близкия дерек и да са приключва
Пробва ли в някой от форумните сервизи ? МПХ сменял ли си, адаптация ?
Дам сменях го , а адаптация какво имаш в предвид?!
Последно бях в Лисан серзиз където смених дебитомера и колата се оправи за 3-4 седмици... и после пак
Дам сменях го , а адаптация какво имаш в предвид?!
Последно бях в Лисан серзиз където смених дебитомера и колата се оправи за 3-4 седмици... и после пак
Иди пак, на мен точно Лисан ми оправи проблема с играещите обороти като ми отремотира монторчето на празен ход. Явно проблемът ти идва от няколко компонента. Също е възможно да си уцелил дефектен дебитомер и .т.н и т.н. имат си гаранция.
Comment